Träningsweekend i Rydebäck i samarbete med Hotel 1622

Premiär för träningsweekend

3-4 september och 1-2 oktober 2022


Hotell 1622 träningsweekend


Starta hösten med en inspirerande träningshelg. Vi erbjuder en helg med varierad träning för att ge dig ny inspiration inför höstens träningsmål eller som start att komma i gång med träningen igen.


Träningspassen är en mix av högintensiva pass, roliga och annorlunda upplägg, löppass samt lugnare pass med fokus på rörlighet och avslappning. Under lördagen kommer även en föreläsning att erbjudas.


Som träningsansvarig håller jag, Annika Cederwall i flera av passen men jag har även bjudit in andra instruktörer till vissa pass.


Under din träningshelg kommer du även kunna njuta i hotellets fantastiska spa, möjlighet till behandlingar, äta god mat, umgås och njuta av det fina läget vid havet. Varför inte börja dagen med ett dopp från bryggan?


I paketet ingår


  • 8 träningspass och 1 föreläsning (se schema)
  • Övernattning del i dubbelrum (enkelrumstillägg 600:-)
  • Spa
  • Lättare mellanmål x 2
  • Lunch inkl. kaffe x 2
  • Tvårättersmiddag
  • Frukostbuffé


  Pris: 3000:- introduktionspris (3500:- ord)

  Begränsat antal platser( 20/tillfälle)


  Välkommen att boka din träningsweekend och eventuella    behandlingar: boka@hotel1622.se Tel: 0738 – 22 99 43


  Boka senast: 25 augusti (3-4 sept) samt 20 september (1-2    okt)


 

  Kan ombokas/avbokas utan kostnad 2 veckor innan ankomst. Sen      Avbokning/No Show debiteras med 100% av kostnaden för hela        bokningen. Avbokning/ändring måste bekräftas av hotellet. Mer om träningen


Träningen sker i nära anslutning till hotellet, främst utomhus men även till viss del inomhus, beroende på väderleken för helgen.


Vid några tillfällen kommer du att ha möjlighet att välja mellan olika pass utifrån vad som passar dig bäst. Du väljer hur många träningspass du vill delta på under helgen men förhoppningsvis vill du vara med på så många som möjligt.


Du kan delta oavsett vilken träningsnivå du befinner dig på. Vid varje pass kommer alternativa övningar/nivåer att visas.


Har du frågor gällande träningen, så tveka inte att kontakta mig.